In de spotlight: Training Social Selling

Inmiddels is het grootste deel van zakelijk Nederland actief op social media platforms, zoals LinkedIn. Echter halen veel sales professionals niet alles uit LinkedIn van wat het te bieden heeft. Zonde toch? Social Selling is de meest laagdrempelige manier om in contact te komen met prospects en contact te behouden met bestaande klanten. Dat wil je toch ook gebruiken? In deze training ga je aan de slag met actuele tools en vaardigheden om maximaal commercieel resultaat te halen uit Social Selling!

Wat leer je deze training?

  1. Hoe je ervoor zorgt dat jouw LinkedIn profiel op zijn aller best is! Samen zorgen we ervoor dat de sterke kanten van jouzelf én jouw organisatie naar voren komen;
  2. Wat goede content is en hoe je die zelf maakt, deelt en opvolgt;
  3. Hoe je de zoekmogelijkheden kan inzetten om doelgroepen, interessante DMU's en nuttige netwerkcontacten te vinden;
  4. Hoe je op content van prospects reageert en zo online gesprekken kan starten;
  5. Succesvolle uitnodigingsteksten om te connecten met nieuwe contacten en direct een basis te leggen voor verder contact.

Hoe ziet de training eruit?

De training Social Selling helpt je door echt aan de slag te gaan in de praktijk! Binnen één dag leer je hoe je alles uit je sociale netwerken haalt van een echte Social Selling expert. Daarnaast ontvang je een extra boek over Social Selling na de training als extra verdieping, waardoor je ook na de training nog stappen kan blijven zetten. 

Incompany trainen

Deze training wordt ook aangeboden als een incompany training, wat inhoudt dat de training echt op de werkvloer plaats vindt. Onze trainer komt naar jullie organisatie om de training te geven in plaats van dat het plaatsvindt in een ‘muf’ klaslokaal.

Deze training wordt incompany aangeboden bij een groepsgrootte van minimaal 8 deelnemers. Daarnaast is er sprake van open inschrijving, dit kan gerealiseerd worden bij minimaal 8 deelnemers.

Waarom trainen bij PiTtiG?

Trainingen bij PiTtiG zijn ontwikkeld voor de technische groothandel én door de technische groothandel, waardoor ze perfect aansluiten op de leerbehoefte van deze branche. De focus ligt op praktisch- en toepassingsgericht zijn, plus is er direct resultaat te meten in het bedrijf!

Meer informatie over de training Social Selling of je team aanmelden? Dat kan hier!